29.6.09

eeeww

i just read my friend of mine's blog and .... i think it sucks!

i know everyone have any right to write down anything they want. but this one-this blog's really suck! its nothing like a fashion blog, nor the creative or educations. this blog was fully showing off the shit of hers (yes, a girl-offcourse a girl!). she can't stop talking about her new oh-so-mesmerize-but-extortionate gown and her must-be-branded-or-my-foot-will-get-sore shoes. i don't know maybe she's a daddy's-little-hell-rich girl, but it sounds like this little rich girl has no educational info from her parents or school.

i've been hanging around with her, once or twice. and yeaa, she always force us to hung on a high cost bistro or cafe. i mean, helloo we're a college students for God's sake! and her voice tone was soo eewwyy.. like a fake paris hilton.

why on earth there's a people like her?? zzzzzz

28.6.09

i'm so into you!

transformer's hell-krazyy-robot movie. megan fox is totally H O T ! sexiest women alive. but i hate shia lebouf, by the way.

and the must-seen coming soon movie is....


yeeaayy he's just not that into you..

can you imagine, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Ben Affleck, Scarlett Johanson and Justin Long in one frame? aaahh i just can't waiitt!!

27.6.09

flights plan.

list of airports all over the world i've been stepped my foot on :

Soekarno Hatta Airport - Jakarta

Ngurah Rai Airport - Bali

Hang Nadim Airport - Batam

Selaparang Airport - Lombok

Adisutjipto Airport - Jogjakarta

Changi International Airport - Singapore

Kingsford Smith Airport - Sydney, Australia

Frankfurt International Airport - Frankfurt, Germany

Schiphol Airport - Amsterdam, Netherlands

Pulkovo Airport - St. Petersburg, Russia

Sheremetyevo International Airport - Moscow, Russia.

oohh..i'm craving to visit Rio de Janeiro!!

long live the legend!

Heal the world
Make it a better place
For you and for me and the entire human race
There are people dying
If you care enough for the living
Make a better place for
You and for me.

-MJ.

another world's biggest lost. may you rest in peace jacko! you made it, you're a legend!


ps : i'm crazy with his 'black or white' and 'heal the world'. it's a longlasting songs.

23.6.09

desire



could i be a little drop on your giant spotlight?


on your 24 hours, could you give me your at least one second?




tarq.

i really miss shouting this song :

thunder thunder .. thunderation
we are tarq generation
when we fight with determination
we create a SENSATION!
T - A - R - A - K - A - N - I - T - A
TARQ!!

21.6.09

ssllrpp..mauu!!

19.6.09

saturday night

definitely! huahahahah..
anyway, saya harus kuliah dulu sampe jam 5 (??!!) baru deh bisa malmingan. nanti sepertinya mau jenguk bokapnya rachel di rs harapan kita sama dennis dll, baru abis itu nonton fanny jadi abang none di balai kartini. kalo ga jadi, ke midnight sale (lagi) mungkin, dennis iri sama gw kemaren abis borong dan dia juga pengen haha!

sweet 17 memorial

i was checking my old photos folder on my notebook and i found this.. hahaa! my sweetest sweet seventeen! that was my best birthday party so far, but not my best birthday. i was crying on my sweet 17's birthday party. whyyy? karena disitu mantan pacar gw dateng bergandengan tangan dengan sahabat gw. buuff dada gw kaya ditonjok! hahaha..


hahaha muka gw kaya cina banget yaa.. item bgt lagi karna gw masih main softball waktu itu. and hell yeaa that sweet little crown was very exist at that time.
oohh..ada satu hal yang sangat kebetulan dan baru gw ketahui belakangan ini. ulang taun gw jatohnya pas di tanggal 17 agustus, dan waktu itu kayanya susaahh bgt cari tempat yang available buat pesta gw. gw awalnya pengen bikin pesta di buzz cafe pondok indah, tp ternyata tanggal segitu fully book. akhirnya gw pindah ke jimbani cafe kemang yang ternyata gw lebih suka dengan bali decoration dan ada kolam renangnya di luar. ternyata ooh ternyata dennis baru cerita kl mantannya ulang taunnya sama sama gw dan sweet 17 party nya di buzz cafe. berarti dia yang bikin gw ga jadi di buzz.. hahaha what a coincedence it is?

18.6.09

can't wait for the new sims 3!!

I've been an absolute fan of The Sims since the first game.


oh i can't wait to play this "how-can-i-stop-this" game. the sims 3 is more and more fun with new stuffs indeed. AAAAAAAAAA... waiting's drivin me crazaaeee!!

busy busy busy!

uda beberapa hari gw ga menyampah di blog gue hahaha kenapa gw harus menyampah? karna kadang2 otak gw suka skip akan kejadian2 masa lalu. kadang2 kl gw baca ulang blog gw, gw suka lupa sendiri dan ngomong sendiri "yaampuun..gw lupa pernah ada ni kejadian" aneh kan? gw baru dapet jawabannya di facebook dimana gw ikutan quiz (yang notabene inaccurate) dan jawabannya adalah :

attention deficit disorder:

You have a very hard time focusing, and you find it difficult to stay on task without your mind wandering. You probably zone in and out of conversations and tend to miss out on directions because you cannot focus.
* Impulsiveness: acting before thinking of consequences, jumping from one activity to another, disorganization, tendency to interrupt other peoples' conversations.
* Hyperactivity: restlessness, often characterized by an inability to sit still, fidgeting, squirminess, climbing on things, restless sleep.
* Inattention: easily distracted, day-dreaming, not finishing work, difficulty listening, and motor clumsiness.

hahaaha! anyway, kenapa gw sibuk beberapa hari ini adalah pekerjaan gw yang dimana akan banyak sekali dikala liburan anak sekolah, yaitu adalah mc di suatu event. beberapa hari yang lalu gw ngemc di acara grand openning snow bay waterpark di taman mini selama 2 hari (hari pertama khusus seleb/vip guest, dan hari kedua untuk umum) bisa bayangin gimana rasanya ngemc di depan ratusan artis dan mc kondang? mau matii rasanya. dan baru saja saya menolak tawaran yang sangat menggiurkan, yaitu mc bobo fair (kayak taun lalu) selama 1 minggu penuh karna pas bgt sama waktu ujian. gilaa sebel bgt kenapa pas lg ujian? kl gw ambil job nya bisa langsung kaya mendadak gue hahaha.

selain itu jg gw waktu itu pernah ditawarin main reality show termehek mehek. ada yang tau? nah, awalnya gw ogah bgt kan yaa boo secara biasanya ceritanya malu2in gitu kan, ada yang hamil lah, bapaknya ilang lah, macem macem. tapii..karna emang gw lg bu banget alias butuh uang (nanti kita bahas masalah ini haha) dan pas banget ceritanya ga terlalu termehek mehek, jd gw okein aja. abis itu shooting deh gw selama 2 hari. pheeww nanti deh gw ceritain detail shootingnya. kl pada penasaran nonton aja ntar tanggal 5 juli di trans jam setengah 7. ahhaahh. badan gw sakit bgt semuanyaa..uda mau uas pulaa! eerrgghh..i really need a refreshiiinngg!!

14.6.09